Menu

Velgen

Lichtmetalen velgen staan sportief, maar wat is nou echt het verschil met stalen velgen? Een groot verschil is de look van de auto.

Aan stalen velgen valt niet heel veel te ontwerpen. Lichtmetalen velgen daarentegen worden speciaal ontworpen waardoor er een grotere diversiteit is. Verder verschilt de inch maat met stalen velgen. Stalen velgen vaak maar tot 17 inch, lichtmetalen velgen gaan tot wel 24 inch.

Het ruime aanbod van verschillende velgen, met uiterst scherpe prijzen en uiteenlopende designs maken HUNTER-BANDEN gevestigd in Friesland tot een velgenspeciaalzaak. Via de velgen Velgen configurator kunt u velgen vinden die geschikt zijn voor uw auto.

De velgen kunt u bij ons in de banden service te Gorredijk laten monteren met banden door ons geleverd, ook kunnen we u banden overzetten van uw huidige velgen op een nieuwe set.

Natuurlijk kunnen we de velgen ook versturen binnen NL maar ook naar vele andere EU landen. Dit kan als losse velgen (in doos) of velgen compleet met banden gemonteerd. (dan krijgt u ze netjes thuis verpakt op een pallet)